PRIVACY STATEMENT


Onze principes zijn openheid, eerlijkheid en transparantie. Dat geldt natuurlijk niet voor jouw persoonsgegevens. De gegevens die wij over jou verwerken en opslaan, gebruiken wij alléén om voor jou het gebruik van het member get member programma mogelijk te maken en om je op de hoogte te houden van de ontwikkelingen van het programma en je beloning. We behandelen jouw persoonsgegevens uiterst zorgvuldig en altijd in overeenstemming met de Wet bescherming persoonsgegevens.

Als je promoter bent gebruiken wij bijvoorbeeld jouw Facebook account om je naam en je foto op je promotiepagina te plaatsen om zo je promotiepagina persoonlijker te maken. Daarnaast gebruiken we je e-mailadres om je op de hoogte te houden als je bijvoorbeeld iets hebt verkocht. Op het moment dat je geld uitgekeerd kan krijgen, vragen we je rekeningnummer.
Wij zorgen steeds voor een goede beveiliging van de opgeslagen gegevens, waaronder verzending van je bankgegevens via een beveiligde verbinding. Als je meer in detail wilt weten over ons privacy beleid kijk dan hieronder, waar we een aantal zaken voor je op een rij hebben gezet. Als je meer wilt weten, kan je ons altijd een e-mailtje sturen info@membergetmember.co. Overdag kan je ons ook telefonisch bereiken op: 020 337 83 87.
Dit Privacy Statement geldt voor iedereen die de websites van Member Get Member Company (MGMco) gebruikt, dus zowel voor geregistreerde promoters als voor bezoekers.

1. Wie beheert jouw persoonsgegevens?
MGMco staat onder beheer van Social Shop B.V., dat statutair gevestigd is te Amsterdam en houdt kantoor in Amsterdam aan het Frederiksplein 1. Wij zijn ingeschreven in het register van de Kamer van Koophandel onder nummer 53959302.

2. Welke gegevens verwerken wij?
- Automatisch gegenereerde informatie
Om het member get member programma optimaal te kunnen laten werken (bijvoorbeeld om de website goed te kunnen weergeven en te beveiligen) hebben wij bepaalde informatie nodig. Wij verzamelen daarom automatisch gegenereerde informatie over jouw gebruik van het member get member programma. Deze informatie bestaat uit je IP-adres (nummer van je computer dat het mogelijk maakt jouw computer te herkennen), het soort browser en het besturingssysteem dat je gebruikt en de pagina's die je bezoekt. Ook je eventuele gebruikersnaam, het tijdstip van opvraging en gegevens die jouw browser meestuurt, worden geregistreerd.
- Profielgegevens
Wanneer je een profiel aanmaakt via de website van het member get member programma, zullen we je vragen in te loggen met je Facebook account of met je e-mailadres. Uit je Facebook account verzamelen wij informatie over jou, waaronder je naam, je e-mailadres en je profielfoto. Daarnaast kan je zelf onverplicht informatie toevoegen aan je profiel, zoals een beschrijving van jezelf en een foto.
- Bankgegevens
Wanneer we je een betaling willen uitbetalen, bijvoorbeeld als je promoter bent en één van je vrienden heeft een product afgenomen via jouw promotiepagina, hebben we je bankgegevens nodig. Indien je deze gegevens niet al hebt ingevuld in je profiel, zullen we je daarom per e-mail vragen.

3. Voor welke doeleinden gebruiken wij gegevens?
Wij kunnen de persoonsgegevens die jij verstrekt voor de volgende doeleinden gebruiken:
- Om optimaal gebruik van het member get member programma mogelijk te maken. We kunnen je gegevens gebruiken om het member get member programma goed te kunnen laten werken en om het member get member programma aan te passen aan jouw wensen en behoeften. Als je een promoter wordt of indien je een product bestelt via het member get member programma, kunnen we jouw gegevens verstrekken aan het bedrijf dat het betreffende product aanbiedt. We zullen enkel die gegevens verstrekken die nodig zijn om met jou te communiceren over het member get member programma.

- Om met jou te communiceren over en ten behoeve van het member get member programma.
We kunnen je gegevens gebruiken om vragen te beantwoorden, je te berichten over onze dienstverlening en om je notificaties te sturen. Ook kunnen we je gegevens gebruiken voor het toezenden van (eventuele incidentele) e-mails over bijvoorbeeld tips en handigheden voor een succesvolle member get member actie en over onze eigen diensten. Als je op dat laatste geen prijs stelt, kun je dat aangeven.

- Om betalingen en bestellingen te verwerken.
We kunnen je gegevens gebruiken om betalingen aan jou te verrichten in het kader van je gebruik van het member get member programma. Deze gegevens zullen in geen geval aan derden worden verstrekt. Ook kunnen we je gegevens gebruiken indien je een product afneemt via het member get member programma, bijvoorbeeld om je te berichten over je bestelling. We zullen in dat geval bepaalde informatie mogelijk ook doorgeven aan het bedrijf dat het product verkoopt, teneinde het mogelijk te maken dat dit bedrijf kan vaststellen dat je het product via het member get member programma hebt besteld.

- Om acties te organiseren.
We kunnen je gegevens gebruiken voor het organiseren en aanbieden van bepaalde acties, waaronder voor het bekendmaken van prijswinnaars en het meten van de respons van een marketingactie.

- Om het member get member programma te beveiligen en om geanonimiseerde statistische gegevens op te stellen.
We kunnen je gegevens gebruiken teneinde het member get member programma te beveiligen, bijvoorbeeld om na te gaan vanaf welke computers wordt ingelogd. Ook als het member get member programma wordt gebruikt voor onrechtmatige doeleinden, kunnen we je gegevens gebruiken ter identificatie. Ook gebruiken we de automatisch gegenereerde informatie voor het opstellen van geanonimiseerde gebruikersstatistieken. Derden die voor ons gebruikersstatistieken opstellen en webanalyses uitvoeren kunnen de beschikking krijgen over automatisch gegenereerde informatie, waaronder je IP-adres.

- Gebruik door derden
Anders dan hiervoor omschreven, zullen we zonder jouw expliciete toestemming jouw persoonsgegevens niet aan derde partijen verstrekken voor direct-marketing doeleinden (bijvoorbeeld voor het toezenden van aanbiedingen). Wij kunnen jouw gegevens wel verstrekken aan derden voor zover je zelf uitdrukkelijk met betrekking tot een bepaalde derde aangegeven hebt dat je daarvoor toestemming geeft en/of voor zover deze gegevens niet tot jou persoonlijk kunnen worden herleid (zoals automatisch gegenereerde informatie). Ten slotte kunnen we jouw gegevens aan derden verstrekken indien wij daartoe op basis van wet- en/of regelgeving verplicht of gerechtigd zijn, wij daartoe genoodzaakt zijn als gevolg van een rechtszaak en/of in het geval wij dat noodzakelijk achten ter bescherming van onze eigen rechten.

4. Wat voor cookies plaatsen wij?
Om de functionaliteit van bepaalde pagina's van de website van het member get member programma te optimaliseren, gebruiken wij cookies. Cookies zijn kleine tekstbestanden die door een pagina van de website op de computer van de bezoeker worden geplaatst. In een cookie wordt informatie opgeslagen zoals bepaalde voorkeuren van de bezoeker. Daardoor kunnen wij jou en andere bezoekers bij een volgend bezoek nog beter van dienst zijn.
- First party cookies
First party cookies zijn cookies die we zelf plaatsen en uitlezen. Bij het plaatsen en uitlezen van deze cookies zijn geen derde partijen betrokken. Zo plaatsen wij functionele cookies die noodzakelijk zijn omdat ze ervoor zorgen dat je niet op elke pagina opnieuw hoeft in te loggen. Ook plaatsen we cookies die slechts een beperkte tijd op je computer worden opgeslagen, zogenaamde sessie cookies. Zodra je de webbrowser sluit, worden deze automatisch verwijderd. Hiermee brengen we je surfgedrag op de website tijdens een bepaald bezoek in kaart. We kunnen met behulp van deze gegevens de website aanpassen aan de behoeftes van onze bezoekers.

- Third party cookies
Via de websites van het member get member programma worden cookies geplaatst van de Amerikaanse bedrijven Google en Mixpanel, als deel van hun analyse diensten. Wij gebruiken deze diensten om bij te houden hoe bezoekers de website gebruiken en hierover rapportages te krijgen. Google en Mixpanel kunnen deze informatie aan derden verschaffen indien Google en Mixpanel hiertoe wettelijk worden verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google en Mixpanel verwerken.

Via de websites van het member get member programma wordt daarnaast toegang geboden tot Facebook en Twitter. Met behulp van deze social plug ins kan je informatie van het member get member programma met anderen delen. Via de social plug ins worden door derde partijen cookies op je computer geplaatst. Dit kunnen ook tracking cookies zijn die worden gebruikt om je surfgedrag over meerdere websites te volgen en een profiel van je surfgedrag op te bouwen. Lees de gebruiksvoorwaarden en de privacyverklaring van Facebook en Twitter (welke regelmatig kunnen wijzigen) om te zien wat zij met jouw persoonsgegevens kunnen doen.
Wij hebben geen controle of zeggenschap over het gebruik van deze cookies en/of het gebruik dat de derde partijen maken van de door middel van de cookies verzamelde informatie.
- Verwijderen cookies
Jij kan zelf bepalen hoe er met cookies omgegaan moet worden. Je kan de browser zo instellen dat die het gebruik van cookies toestaat, niet toestaat of gedeeltelijk toestaat. In dit laatste geval kan worden ingesteld welke website cookies mogen plaatsen. Bij alle overige websites wordt het dan verboden. Deze mogelijkheid wordt door de meest gebruikte moderne browsers geboden.

De toestemming die je aan ons hebt gegeven voor het plaatsen en uitlezen van first en third party cookies, kan je intrekken door in je browser alle al geplaatste cookies te verwijderen. Het verwijderen van cookies of het niet accepteren daarvan kan wel tot gevolg hebben dat bepaalde onderdelen van de website van het member get member programma niet of niet goed meer werken.

5. Hoe beschermen wij jouw gegevens?
Wij hebben passende technische en organisatorische maatregelen genomen om jouw (persoons)gegevens te beveiligen tegen verlies of tegen enige vorm van onrechtmatige verwerking.

6. Hoe kan je jouw gegevens inzien, laten wijzigen of laten verwijderen?
Als je wilt weten welke gegevens wij over je hebben vastgelegd kan je contact met ons opnemen via info@membergetmember.co Wij zullen de gevraagde informatie binnen 4 weken aan je sturen, waarbij we mogelijk wel eerst zullen vragen om een legitimatiebewijs. Wanneer je gegevens wilt wijzigen of verwijderen, dan kan je eveneens contact met ons opnemen via info@membergetmember.co.

7. Geven wij jouw gegevens ook door naar landen buiten de EU?
Om technische en operationele redenen kan het nodig zijn dat jouw (persoons)gegevens worden doorgegeven (naar servers van) aan partijen in de Verenigde Staten of andere landen buiten Europa, bijvoorbeeld om deze gegevens op te slaan.